Kandidater som har registrert seg selv på "Min side", har mottatt sms og e-post med sitt eget brukernavn og passord. Det står i meldingen at de skal medbringe dette på eksamensdagen, men om noen har glemt det, kan dere skrive det ut fra administrasjonssiden.

Testleder kan skrive ut brukernavn og passord samme dag som eksamen skal avholdes. På startsiden har man en oversikt over Dagens prøver. Der kan man trykke på en link for å få brukernavn og passord, og man ser Dagens kode.

Dersom det møter opp mange kandidater, anbefales det å skrive ut arket med ensidig utskrift, klippe opp rapporten og dele ut kandidatens brukernavn og passord når de ankommer eksamenslokalet.

Dagens kode endrer seg fra dag til dag. Det er derfor viktig at du skriver ut Dagens kode på selve eksamensdagen. Dersom du skriver ut daglig kode to dager før eksamen, vil ikke denne koden virke på eksamensdagen. Kandidatene skriver inn dagens kode etter at de har logget seg inn med brukernavn og passord.