Etter gjennomført eksamen kan testleder skrive ut eksamensbevis for kandidatene som har bestått eksamen.

For å laste ned en PDF med eksamensbevis til alle kandidater som har bestått, må du klikke på den gjennomførte eksamenen og deretter på Rapporter.

Velg Skriv ut diplom for alle.

En PDF med eksamensbevis for de kandidatene som har bestått eksamen, blir da lastet ned i nettleseren din.

Du kan også sende diplomet på e-post til en og en kandidat. Klikk på tannhjulet til høyre for kandidaten og velg Send diplom per e-post.