Som instruktør kan du registrere de kursene du holder og deltakere på disse, og du slipper å bruke de manuelle skjemaene. Kandidatene registrerer seg selv, så du legger dem til kurset du skal holde ved å taste inn fødselsnummer. Det er ikke mulig å opprette deltakere. De må ha registrert seg for at du skal kunne legge dem inn. Kommuneansvarlig vil kunne se hvilke kurskvelder vedkommende har vært på.

Logg på med ditt brukernavn og passord fra www.jegerprøveeksamen.no.