Kandidater som ikke har bestått Jegerprøveeksamen første gang, må betale avgiften på nytt. Logg på Min side med samme brukernavn og passord. Du vil da se status på prøven, og du kan velge fylket du vil ta prøven i under Meld opp.

Velg også kommune.

Klikk Meld opp.

Når du har gjort det, kan du betale gebyret for konteeksamen.

Om du velger å betale med faktura, er det viktig at du genererer en ny faktura og ikke bruker den samme som sist. Merk også at det kan ta inntil 14 dager før innbetalingen er registrert.