Etter gjennomført eksamen kan testleder skrive ut eksamensbevis for kursdeltakerne som har bestått eksamen.

For å laste ned en PDF med eksamensbevis til alle kursdeltakere som har bestått, må du klikke på den gjennomførte eksamenen og deretter på Rapporter.

Velg Skriv ut diplom for alle.

En PDF med eksamensbevis for de kursdeltakerne som har bestått eksamen, blir da lastet ned i nettleseren din.

Du kan også sende diplomet på e-post til en og en kursdeltaker. Klikk på tannhjulet til høyre for kursdeltakeren og velg Send diplom per e-post.

Dersom du ønsker å sende diplom til flere på en gang huker du av i boksen til venstre og klikker på Send diplom til alle.