Som instruktør kan du registrere kursene du holder og deltakere på disse, du slipper å bruke de manuelle skjemaene. Kandidatene registrerer seg selv via jegerprøveeksamen.no, noe som gjøre det enkelt for instruktøren å legge dem til på kurs ved å søke på fødselsnummer.

Man kan ikke opprette bruker for kandidatene og legge dem inn manuelt, de må altså registrere seg selv for at instruktøren skal kunne legge dem til på kurs.

Kommuneansvarlig vil kunne se hvilke samlinger kandidaten har deltatt på.

Logg på med ditt brukernavn og passord fra www.jegerprøveeksamen.no.