Som instruktør kan du registrere kurs og kursdeltakelse ved å opprette kurs og registrere kandidatenes oppmøte. Da slipper du å bruke de manuelle skjemaene. Kursdeltakerne registrerer seg selv via jegerproveeksamen.no, som gjør det enkelt for instruktøren å legge dem til på kurs. Man kan ikke opprette bruker for kursdeltakerne og legge dem inn manuelt. De må altså registrere seg selv for at instruktøren skal kunne legge dem til på kurs. Kommuneansvarlig vil kunne se hvilke samlinger kursdeltakeren har deltatt på.

Logg på med ditt brukernavn og passord fra www.jegerproveeksamen.no.

Du kan lese mer om hvordan man bruker instruktørsidene her: https://jeger.flexiteexam.no/nb-NO/support/solutions/folders/5000261281.