Alle kandidater som skal ta jegerprøveeksamen må betale en avgift som for tiden ligger på 330 kroner. Les mer om dette i bunnen av artikkelen. Kandidaten vil automatisk legges inn i en påmeldingsliste. For å finne påmeldingslisten må du velge Påmeldingslister fra nedtrekksmenyen under Prøver.

Klikk på Påmeldingsliste.

Kandidater som har registrert seg, vises i lista. De kan legges til i en prøve.

Om betaling:

Fra januar 2016 må alle benytte den nye betalingsløsningen på nett. Det er ikke mulig å betale til kontonummeret som stod på den gamle giroen. Disse vil da bli avvist.