Når kurset er ferdig, kan du laste ned kursbevis til hver deltager og en rapport du kan sende til studieforbundet. Fra høsten 2018 kan du også sende rapporten til studieforbundet elektronisk.

Rapport til studieforbundet

Det kan genereres en rapport som viser samtlige deltageres oppmøte.

Klikk på Kursrapport for utskrift.

En PDF lastes ned og kan skrives ut.

Elektronisk rapport til studieforbundet

For å sende elektronisk rapport til studieforbundet velger du knappen hvor det står Elektronisk overføring av kursrapport. Du trenger ikke å skrive den ut og sende den i posten om du velger denne måten.

Kursbevis

Alle deltagere kan få et bevis etter at kurset er over.

Klikk på ikonet for kursbevis til høyre for hver deltaker.

Du kan da skrive ut PDF-en i vedlegget under her.