For å sende e-mail til kandidatene må vi velge den aktuelle prøve først. Klikk på prøven for å åpne den.

Du kan sende mailen til én eller flere kandidater samtidig. Først skal vi se på hvordan man sender til bare noen kandidater.

Sende mail til én eller flere kandidater

Trykk på den tomme boksen ved brukernavnene for å markere kandidatene du vil sende mail. Her ser vi at 3 av 6 kandidater er huka av. Det er bare kandidatene som er huka av som mottar mailen du sender. Trykk på Send e-post og følg instruksene lengre ned på i artikkelen.

Sende mail til alle kandidater

For å sende mail må vi først markere hvilke brukere man vil sende mail til. For å markere alle brukerne på en gang kan du trykke på boksen ved siden av "Brukernavn". Her ser vi at alle kandidatene i prøven er huka av. Trykk på Send e-post.

Skrive og sende mail

Når du har klikket på Send e-post, vil dette vinduet dukke opp. I den tomme boksen skal vi skrive mailen til kandidatene. Du kan gjøre boksen større og mindre ved å klikke på, holde inne og dra i nedre høyre hjørne.

I mailboksen kan du skrive tekst manuelt og legge til "dynamiske ord". Dette er ord som automatisk legger inn kandidat-infoen for deg. På bildet under er boksen med "dynamiske ord" markert.

Du må skrive noe i mailboksen før "dynamiske ord"-boksen vil fungere. Deretter kan du klikke på nedtrekksmenyen og velge en kategori for å få opp en liste med dynamiske ord. De ulike kategoriene er Incident, Time, Recipient og System

Legg inn det du vil ha i mailen, for eksempel noe liknende mailen nedenfor. Klikk Send når den er ferdig skrevet.

Kandidatens mail vil se omtrent ut som på bildet nedenfor, alt etter hva du legger inn i og hvilken mail-type de bruker.