Kursdeltakere kan ha flere aktive påmeldinger til jegerprøven samtidig. Det er viktig at din betaling ligger inne på riktig prøve, ellers vil du ikke kunne starte prøven.

På bildet under ser vi at kandidaten ligger i både en prøve og en påmeldingsliste. Betalingen ligger på påmeldingslisten, og vi skal flytte den til prøven.

Klikk "Flytt betaling" for å flytte betalingen.

Vi får opp en nedtrekksmeny som viser hvilke prøver vi kan overføre betalingen til. Velg en prøve og trykk på "Bekreft".

Nå er betalingen flyttet og kandidaten kan starte prøven når prøvedagen kommer.